Напредваме. Това написа кметът на Русе в страницата си във Facebook

...
</TD
>Напредваме. Това написа кметът на Русе в страницата си във Facebook
Коментари Харесай

Пенчо Милков за новия плувен комплекс: Напредваме

Напредваме. Това написа кметът на Русе в страницата си във Facebook във връзка построяването на новия плувен комплекс в Русе. Публикацията бе съпроводена от фрагменти, от които ясно можем да забележим до какъв стадий е стигнало строителството, разбра Ruse24.bg.

" Все по-близо е по този начин чаканият миг да имаме естествени басейни за тренировки и надпревари, и прелестно място за отдих и наслаждение ", добави кметът.

Припомняме, че спортния комплекс в " Парка на младежта " предвиждаше ремонт и обновяване на познатият на русенци открит плувен басейн " Норд ". Новият комплекс би трябвало да разполага с открит 50-метров басейн, закрит басейн с размери 25 на 33 м и детски басейн. На мястото би трябвало бе планувана и фитнес зала, зала за конференции, спа център и заведение за хранене.

Двата огромни басейна ще дават отговор на условията за републикански надпревари по плуване и интернационалните шампионати по водна топка, като потенциалът е задоволителен, с цел да се употребява свободно и от жителите.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР